Agilitytävling & husvisning

I söndags var jag och hundarna iväg till Växjö och tävlade agility. Vi var framme strax innan 08:00 och var påväg hem igen kl. 11:00 så det blev en kort och bra agilitydag. Bra gjort av Växjö BK att få tävlingen att flyta på så snabbt och snidigt. Jag var där och tävlade på nationaldagen även förra året och även då flöt tävlingen på snabbt och smidigt.

Resultaten däremot uteblev helt, vi börjar bli vana, alltid är det något som inte stämmer och i söndags var det allt som inte stämde. Nikita var väldigt överladdad och som skjuten ur en kanon i första agilityloppet. Loppet gick snabbt men slarvigt med någon vägran och när hon sedan flög gungan så valde jag att ta om och diska oss.

I hopploppet blev det miss redan i starten vilket gjorde att jag hamnade efter. Sedan ville Nikita varken ta “ut” eller “fram” kommandona och loppet kändes väldigt “hackigt”. Hon gick även ur i slalom.

Nu har vi massor att träna på fram till nästa tävling i juli.

* * *

Idag har vi varit på ytterligare en husvisning. Huset var väldigt fint med ett helt underbart läge. Det låg högt med en helt underbar utsikt, ute på landet med stor tomt ett lagom stort uthus med garage, loft och förrådsutrymmen. Det var fint och smakfullt renoverat med allt det dyra fixat, så som nya fönster, nytt tak, nytt avlopp och en fräscht och renoverat badrum. Dock var det tyvärr för litet :( Det fanns bara två sovrum och bara ett litet allrum som vardagsrum, det kändes direkt alldeles för trångt och vi behöver minst tre sovrum, annars blir det ju som vi har nu och det är för litet. Jaja, bara att leta vidare, snart dags för ytterligare en till visning :)

 

June 11, 2010 - 6:22 pm jossan - Hejsan!! Härliga bilder. Jag är med förväntans full och undrar vad som finns i min mage, lovar att slänga iväg ett mms så fot bebis kommit.har du kvar mitt nr?? ELLER FÖRRÄSTEN HAR NYTT. jag har numera 0705980818. Kramar

June 12, 2010 - 7:13 am Susanne o Pebbels - På den igen bara, nästa gång går det säkert!!! Andra bilden uppifrån är underbar, typisk BC crazy eyes :0)

June 28, 2010 - 10:39 pm Lottie - Hej! Gulliga Kellie!! Alldeles underbart galen, som alltid :-) Grattis till Loke 2 år! Tiden flyger iväg :o) Hoppas vi ses allraminst till SM fårvallning! kraam Lottie o övriga flocken :-)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*